Jeg er så glad for å kunne fortelle deg at jeg har åpnet mitt nye studio! Jeg har flyttet med fotosesjonene mine fra hjemmestudio til en gammel papirfabrikk (bygget i 1910-1912) hvor jeg har forberedret en 90 kvadratmeter studio for naturlig fotografering. Studio er i Bøn (Råholt), i Eidsvoll kommune. Studio ligger ca 45 minutters kjøretur fra Oslo.

Det er varmt, barnevennlig og lagt til rette for alle slags fotograferinger. Området nær studioet tilbyr også mange fantastiske muligheter for utendørs økter.

Jeg tilbyr fremdeles livsstilsbilder tatt hjemme hos deg og utendørs fotograferinger i andre steder i Norge!

Obs: Studio holder åpent som normalt, med stor fokus på smittevern.

  • Kom frisk! Hvis du er ikke 100% frisk – ta kontakt og vi finner en annen dato til fotografering
  • Husk på håndhygiene når du kommer og når du gå
  • Vi holder avstand – i situasjoner er det ikke mulig (mens fotografering de minste babyene), jeg bruker munnbind
  • Alle tekstiler som brukes under fotografering blir vasket mellom hver fotografering
  • Alle nødvendige overflatene blir desinfisert mellom kunder

 

fotostudio interior, studio Eidsvoll fotostudio interior, studio Eidsvoll fotostudio interior, studio Eidsvoll fotostudio interior, studio Eidsvoll studio Oslo barn i studio Oslo familie i studio Oslo familie i studio Oslo familie i studio Oslo

SHARE