Det er nesten tradisjon, at i januar gir jeg borte fotografering til en av dere. Morsdag er snart, og jeg kunne tenke meg at jeg vil gjerne fotografere en mamma med barn/barna sine. Vinneren trekkes den 1 februar. Det er for alle typer fotografering (gravid, nyfødt, familie, par, barn, portrett) men mest av alle vil jeg ta mor & barn fotografering.

   Alt du trenger å gjøre er å tagge minst. 3 venner på FB fanpage mitt eller på Instagram. Skrive hva slags av fotografering vil du ha og hvorfor er det DEG som bør å vinne. Lykke til!

   Instagram

   Facebook

   VILKÅR OG REGLER

   • Gratis fotografering inkluderer 3 bilder i høy oppløsning
   • Fotografering benyttes i februar, i hjemmestudio mitt (Jessheim) eller i område (utefotografering)
   • Bilder vil kunne brukes i forbindelse med markedsføring (sosiale medier, hjemmeside og øvrig kommunikasjon)
   • Konkurransen er ikke i noen som helst grad i samarbeid med Facebook og/eller Instagram

   SHARE