Snart kommer Valentinesdag og Morsdag, og det er deilig ute med snø, og inne i studio mitt og! Derfor gir jeg borte fotografering til en av dere, som trekkes den 5 februar. Det er for alle typer fotografering (gravid, nyfødt, familie, par, barn, portrett) men mest av alle vil jeg ta ute fotografering, par session eller mor & barn fotografering.

   Alt du trenger å gjøre er å tagge max. 3 venner på FB fanpage mitt eller på Instagram. Skrive hva slags av fotografering har du lyst på. Lykke til!

    

   VILKÅR OG REGLER

   • Gratis fotografering inkluderer 10 høy oppløsning bilder
   • Fotografering benyttes i februar, i studio mitt (Jessheim) eller i område (utefotografering), man-fre 9-13
   • Bilder vil kunne brukes i forbindelse med markedsføring (sosiale medier, hjemmeside og øvrig kommunikasjon)
   • Konkurransen er ikke i noen som helst grad i samarbeid med Facebook og/eller Instagram

   SHARE