nyfødtfotograf nyfødtfotografering babyfoto i studio Oslo Lillestrøm Sørumsand

Om meg

La oss bli bedre kjent!

Anna Bober - Om meg

Så fint at du havnet her! Jeg er Anna og jeg er fotograf!

Jeg startet min fotografiske reise ved å fotografere dyr og natur, og det var når jeg oppdaget verden gjennom kameralinsa at jeg først fant min ekte lidenskap — en ny levemåte, som alltid var med meg i ryggsekken.

Familien min

Først noen år senere, da vår første lille sønn Kacper, kom til verden, oppdaget jeg hvor utrolig fint jeg syns det er å fotografere mennesker. Etter dette begynte jeg å kombinere min forkjærlighet for natur med barne- og familiefotograferinger.

Med årene har vi etterhvert blitt en litt større familie, med tre fantastiske gutter, en hund, et akvarium og en veldig sulten skilpadde som heter Pysio (når jeg tenker meg om er vi egentlig en familie på 57 stk. hihi), og vi bor alle sammen på Jessheim.​

Hvor og hvordan jeg jobber

Studioet mitt ligger på Sørumsand og der bruker jeg dagene til å ta bilder i nydelig naturlig lys som flommer inn gjennom vinduene. I studioet er det en naturlig og avslappet atmosfære som er med på å sette stemningen i bildene. 

Jeg elsker virkelig å ta bilder av livsstils- og familiefotograferinger, både inne og ute! For det å ta med barn ut i naturen der de kan utforske verden og oppdage akkurat hvor vakker den er samtidig som jeg er der og foreviger det, det er så utrolig fint! Jeg kan også gjerne reise hjem til deg og ta bilder der barna føler seg helt trygge og koser seg i sofaen sammen med foreldrene sine! Eller jeg kan være med å ta bilder på andre steder som betyr noe for deg og som derfor vil passe perfekt til nettopp din fotografering.​

Jeg elsker samtidig naturlig poserte nyfødtfotograferinger, og det å fange vakre dokumentariske øyeblikk i bryllup! Det å bli kjent med par mens jeg fotograferer, og det å vise mennesker hvordan de kan slappe av foran kameraet slik at bildene blir best mulig gjør meg glad. Jeg blir forresten gjerne med på eventyr for å fotografere dere i fantastisk vakre landskap, der selve opplevelsen betyr mer enn massevis med poserte bilder. 

 

Det som er viktig for meg er å få frem alle de ekte følelsene, uten masse rekvisitter, fancy klær og bakgrunner. Jeg vil få frem det som er naturlig mellom dere og ikke minst de sterke båndene dere har til hverandre. Du skal nesten kunne kjenne varmen fra den lille hånden som holder i din når du ser på bildene. 

 

På den måten foreviger du nåtiden for fremtiden slik at du kan se tilbake på den tiden med glede. 
Neste steg

Skal vi jobbe sammen?