nyfødtfotograf nyfødtfotografering babyfoto i studio Oslo Lillestrøm Sørumsand

Priser

PRISER

Fotografering

nyfødt, gravid, baby&barn, familie, konfirmant, portrett

NOK3000

Bryllupsprislisten fortjener en egen side med priser

Etter ca. 1-2 uker (avhengig av sesongen) etter fotografering, sender jeg deg link til nettgalleriet ditt, der du kan se alle dine prøvebilder. Der finner du historien om deg og din familie som jeg forteller gjennom bilder (du får i tillegg en liten overraskelse som bonus, men shhhh!, det er en overraskelse). I nettgalleriet er det lett å velge hvilke bilder du ønsker jeg skal redigere og ferdigstille. Det er også her dere bestiller produkter og/eller bildefiler.

DIGITALE BILDEFILER

Premium

Fullt galleri pakke

NOK9 900*/12 300

Standard

Medium pakke

NOK6 400*/8 000

Basic

Mini pakke

NOK5 500*/6 900

OBS!

*nedsatt pris gjelder kun ved kjøp innen 10 dager etter mottatt nettgalleri med prøvebilder. Etter 10 dager gjelder full pris. Galleri overføres til arkiv etter 20 dager og det krever ekstra betaling 500 kr for å åpne det igjen. Det er bare å motivere dere og for å sikre at hele prosessen med å gi dere de vakre bildene er rask og tilfredsstillende!
Bildene blir levert i høy og lav oppløsning (med vannmerke på webfiler for bruk i sosiale medier)
Pris per bildefil utenfor pakkepris 750 kr

Vi har tatt både mammamage bilder og nyfødt bilder og elsker bildene! Var veldig vanskelig å velge ut noen av de siden eg ønsket alle så anbefaler på det sterkeste Anna Bober som fotograf!!!
Miriam
Anna er en kjempe flink og hyggelig fotograf. Vi hadde to foto sesjoner med henne i fjor. Hadde både utendørs og innendørs fotografering, vi ble kjempe fornøyde begge gangene. Ser frem til å møtes på 3. sesjon ❤
Maham
Kontakt

Book meg